Ексклюзиви
понеділок, 08 лютого 2016 19:39

Цей уряд коаліційний, а не приватний - НФ

Цей уряд коаліційний, а не приватний - НФ

Відповідальність за роботу Кабміну несуть всі фракції коаліції.

З такою заявою виступили у "Народному фронті" оприлюднивши відповідну заяву.

"Уряд коаліції "Європейська Україна" сформований п'ятьма парламентськими фракціями. Кабінет міністрів України є не персональним "Урядом Арсенія Яценюка", а коаліційним урядом, очолюваним прем'єром Яценюком. Тому відповідальність за роботу Кабміну несуть всі фракції коаліції", - йдеться у тексті заяви.

Також зазначається, що Кабмін "спільними зусиллями сформували фракції президента Порошенка, прем'єра Яценюка і ще трьома фракціями коаліції".

"Цей коаліційний уряд неодноразово доводив, що здатний консолідувати для ухвалення відповідальних державних рішень більшість голосів у Верховній Раді – як це було під час ухвалення Державного бюджету на 2016 рік", - йдеться у заяві.

"Зараз все залежить від того, чи здатні ми ухвалювати відповідальні політичні рішення і спільними зусиллями рухатися далі, чи дехто буде намагатись перекинути всю відповідальність персонально на Арсенія Яценюка", - підсумовується у заяві.

Нагадаємо, сьогодні відбулася нарадя коаліції. Після неї лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко заявив, що ця зустріч засвідчила наявність великої політичної кризи.

Зараз ви читаєте новину «Цей уряд коаліційний, а не приватний - НФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути