вівторок, 26 травня 2015 11:46

Чеботарь не прийшов на допит в ГПУ

Чеботарь не прийшов на допит в ГПУ
Сергій Чеботарь

Слідство ще не повідомляло про підозру у вчиненні злочину колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря. Про це повідомли у Генеральній прокуратурі України.

"Кримінальне провадження, в якому фігурує пан Чеботарь, безумовно, розслідується. Ми пам'ятаємо той факт, коли у нього в кабінеті був виявлений прослуховувальний пристрій. В даний час будь-якого повідомлення про підозру Чеботарю не було" , - сказав начальник Головного управління нагляду в кримінальних виробництвах Генпрокуратури Юрій Севрук.

"Розслідування триває. В даний час в цій справі він (Чеботар - ред.) проходить свідком", - додав він. У той же час, за словами Севрука, у понеділок Чеботарю вручили повістку, "але він вчора не був на допиті".

Відповідаючи на запитання про те, які будуть подальші дії слідства щодо екс-заступника глави МВС, представник Генпрокуратури сказав: "Ми будемо виявляти причини, вживати заходи, які можливі щодо свідка. В даний час він свідок".

Нагадаємо, що на початку квітня народний депутат Юрій Левченко заявив, що СБУ провела обшуки в кабінетах чиновників МВС, в т.ч. і Чеботаря, і знайдені під час обшуку предмети свідчать про те, що МВС "кришувало" корупційні схеми. 13 травня Чеботар подав у відставку після скандалу з журналістським розслідуванням і був звільнений розпорядженням уряду від 14 травня.

22 травня, зі слів нардепа Мустафи Найєма, Чеботар отримав повістку на допит в ГПУ від слідчих СБУ, після чого чиновник полетів до Відня.

Зараз ви читаєте новину «Чеботарь не прийшов на допит в ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути