субота, 30 липня 2016 14:24

"Це не остання стаття" - радник Авакова про Єфремова

"Це не остання стаття" - радник Авакова про Єфремова

Колишнього лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова чекають нові звинувачення. Про це в ефірі "112" заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Посягання на територіальну цілісність - не остання стаття, яку інкримінують Єфремову. Там з'явиться і стаття про фінансування тероризму і створення терористичних і сепаратистських організацій", - заявив він.

Також радник міністра не виключає, "що стоятиме питання про розкрадання державних коштів".

"Прокуратура пана Шокіна відверто і цинічно кришувала всю цю терористичну комарію. Тут можна згадати і Єфремова і Лукаш. Інших "регіоналів", які вже давно мали сидіти. Тому сьогоднішнє затримання — це дуже позитивний сигнал, який обнадіює", - сказав Шкіряк.

Він також додав, що якщо Євремову інкримінують фінансування тероризму, то це не буде внесення застави. "І він (Єфремов - Gazeta.ua) може опинитися за гратами", - зауважив Шкіряк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновіл пояснив, чому Єфремова зловили у "Борисполі"

Нагадаємо, Олександра Єфремова затримали у аеропорті "Бориспіль" з квитком на Відень. Йому інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

Зараз ви читаєте новину «"Це не остання стаття" - радник Авакова про Єфремова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути