Ексклюзиви
неділя, 29 липня 2012 13:52

"Благородний Кличко обросте потворними наростами" - нардеп

"Благородний Кличко обросте потворними наростами" - нардеп
За словами Ксенії Ляпіної, мета опозиції – дострокові президентські вибори. Фото: news.liga.net

Результати парламентських виборів будуть не на користь влади, але й проблемні для опозиції. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказала народний депутат від блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Ксенія Ляпіна.

"Пройдуть багато незалежних кандидатів-мажоритарників — людей заможних, які йдуть у Раду для захисту свого бізнесу, збільшення його за рахунок державного корита. Вони тримають ніс за вітром. Підуть туди, де буде майбутня влада. Так само було 2005-го, коли всі різко стали "помаранчевими", - зауважила вона.

Україна переживе чергове розчарування в пошуку так званих незалежних нових облич, вважає Ляпіна.

" Королевська останні п'ять років при владі і її можна оцінити — картонний лідер. Кличко — новий. Він захищений, бо весь його капітал за кордоном. Але в Кличка мало політичного досвіду, відсутня команда. "Товстолобики" присмокчуться, й благородний Кличко обросте потворними наростами. Менш вірогідно, що "товстолобиків" приведе Тягнибок. Але може завести радикально налаштованих хлопців, які створюватимуть протистояння. Хоча, із самим Тягнибоком відбулися серйозні зміни. Мабуть, вік дається взнаки. Він став менш радикальним. Таким собі націоналістом європейського штибу", - наголосила нардеп.

За словами Ксенії Ляпіної, мета опозиції – дострокові президентські вибори.

"У Об'єднаної опозиції небагато кандидатур — Яценюк і Тимошенко. Тут рішення має бути колегіальним. Як на мене, кращим президентом буде той, хто використовуватиме менше патетики, але більше логіки", - зауважила Ляпіна.

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «"Благородний Кличко обросте потворними наростами" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути