субота, 23 серпня 2014 10:37

Бізнес Порошенка може бути проданий за півроку-рік – експерт

Бізнес Порошенка може бути проданий за півроку-рік – експерт
Фото: ua-ekonomist.com

Економіст Борис Кушнірук називає вдалим обрання для продажу бізнесу президента компанії Rothschild. Про це в він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Вона є поважною структурою, яка облуговує найбагатших людей в світі. Тому все буде зроблено максимально красиво, щоб було вигідно президенту та створювало додаткову публічність навколо угод. Має бути впевненість, що там немає підводних рифів. Процес проходитиме максимально коректно. Ніхто не зможе сказати, що там є удавані схеми", - зазначив експерт.

"Скільки часу потрібно буде, сказати складно. Все залежатиме від того, як продаватимуть, бо активи в різних сферах. Може бути півроку-рік чи навіть більше. Бізнес купуватиметься різними структурами. Щось буде продано раніше, щось - пізніше. Важливим буде проведення аудитів не тільки економічних, але й політичних", - наголосив Кушнірук.

За його словами, одним із важливих питань є ціна бізнесу – чи зможуть сторгуватися. "Іноземці, відчуваючи, що президенту потрібно позбутися активів, можуть вимагати понизити ціну. Те, що Порошенко пообіцяв це зробити, не означає, що має віддавати за безцінь. Треба не забувати, що за межами України у нього теж є бізнес. Наприклад, в Криму, Росії, Угорщині. Ще з'ясовуватимуть, як це все здійснити", - додав він.

 

Зараз ви читаєте новину «Бізнес Порошенка може бути проданий за півроку-рік – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути