пʼятниця, 06 грудня 2013 17:37

Більшість міністрів уряду Азарова уникнули відмови від євроінтеграції - ЗМІ

21 листопада на доленосному засіданні уряду щодо відмови від асоціації були присутні всього 9 міністрів з 22-х.

Про це повідомили у відповіді на журналістський запит Еспресо.TV в Кабінеті міністрів.

На засіданні були присутні 9 міністрів Кабміну. Зокрема, Олександр Клименко (міністерство доходів та зборів України), Михайло Короленко (Міністр промислової політики України), Олена Лукаш (Міністр юстиції України), Леонід Новохатько (Міністр культури України), Микола Присяжнюк (Міністрерство аграрної політики та продовольства), Равіль Сафіуллін (Міністр молоді та спорту України), Едуард Ставицький (Міністр енергетики та вугільної промисловості), Дмитро Табачник (Міністр освіти і науки) та Геннадій Темник (Міністр регіонального розвитку).

Азаров заявив, що євромітингувальники заважають євроінтеграції

Виходячи з відповіді на запит, на важливому для України засіданні не був присутній жоден віце-прем'єр-міністр (їх немає в списку присутніх). Тобто Сергій Арбузов, Юрій Бойко, Олександр Вілкул, Костянтин Грищенко не з'явилися 21 листопада.

Автор: Фото: espreso.tv
 

Також ще 9 міністрів пропустили засідання. Зокрема силовики міністр МВС Віталій Захарченко та міністр оборони Павло Лебедєв. Міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова, міністр соцполітики Наталія Королевська, міністр іноземних справ Леонід Кожара, міністр фінансів Юрій Колобов, міністр інфраструктури Володимир Козак, міністр екології Олег Проскуряков та міністр економічного розвитку Ігорь Прасолов.

Нагадаємо, Микола Азаров і Кабінет міністрів України на засіданні 21 листопада прийняв рішення згідно з яким в інтересах національної безпеки України процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС призупинено.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Більшість міністрів уряду Азарова уникнули відмови від євроінтеграції - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути