Ексклюзиви
вівторок, 11 жовтня 2011 18:31

"Беркутівців", які були сьогодні під Печерським судом, обіцяють відправити на вільні хліба

"Беркутівців", які були сьогодні під Печерським судом, обіцяють відправити на вільні хліба

Усі підрозділи міліції, які брали сьогодні участь у розгоні демонстрації під Печерським судом, мають бути розформовані, а їхні працівники звільнені з правоохоронних органів.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань правосуддя, "нунсівець" Юрій Кармазін.

"Влада вже показала увесь свій страх перед народом. Це ж треба було на дахах і навпроти суду посадити снайперів! Їх чомусь не знайшлось для злочинців. Проте для обеззброєних людей знайшлись снайпери, внутрішні війська і "Беркут", - обурився нардеп.

На його переконання, після сьогоднішнього дня усі підрозділи внутрішніх органів, які брали участь у розгоні демонстрацій і побитті мирних людей, мають бути розформовані, а виконавці звільнені з міліції.

"Вони приймали присягу не на вірність народу, а на вірність диктаторам. Такі службовці Україні не потрібні. Від сьогодні вони поза законом. Їм немає чого платити зарплату і пенсії", - вважає Кармазін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко дали 7 років: "Беркут" б'є прихильників, Європа критикує

Політик наголосив, що усі відомості про тих, "хто сьогодні бив і дівчаток, і хлопчиків, і жінок біля суду", мають бути обнародувані.

"Перед опозицією зараз завдання - скласти списки всіх тих, хто це робив, оприлюднити їх, довести їх до європейських інституцій і зробити не в'їзними тих політиків, суддів, прокурорів і слідчих, які забезпечили сьогодні проведення суду (над Тимошенко - ред.)", - заявив опозиціонер.

"Цим людям буде соромно виходити з власної домівки. Їх має оточувати те, що оточувало нашого президента на відкритті стадіону ("Олімпійський" - ред.) - улюлюкання. Так і буде їм по всій країні - публічна ганьба", - резюмував Кармазін.

Зараз ви читаєте новину «"Беркутівців", які були сьогодні під Печерським судом, обіцяють відправити на вільні хліба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути