четвер, 23 жовтня 2014 01:03

"Батьківщина" збирається вступити у новій Раді до парламентської більшості

"Батьківщина" збирається вступити у новій Раді до парламентської більшості
Юлія Тимошенко. Фото: tsn.ua

Партія "Батьківщина" у новій Верховній Раді не збирається йти в опозицію, а має намір стати частиною пропрезидентської коаліції.

Про це в ефірі програми "Шустер LIVE" заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Тимошенко, зокрема, запевнила, що вона особисто та її політсила готові допомагати президенту Петру Порошенку, прем'єр-міністру та уряду у всіх їхніх справах.

"Я абсолютно точно говорю, що в новому парламенті "Батьківщина" не буде в опозиції. Ми йдемо в демократичну коаліцію і не будемо говорити на чорне біле", - зазначила політик.

Крім того, вона повідомила, що її партія сьогодні завершила збір підписів за проведення референдуму щодо вступу України в НАТО.

Тимошенко уточнила, що були зібрані 3 млн 300 тис. 931 підпис українців.

"Всі ці люди сьогодні звернулися до президента, попросили його негайно указом, як це передбачено в Конституції, оголосити одночасно з виборами до парламенту референдум щодо вступу України в НАТО 26 жовтня", - підкреслила політик.

На її переконання, за наявності політичної волі і бажання захистити Україну можна ще встигнути підготуватися до проведення такого заходу.

"У президента є право видати указ про проведення Всеукраїнського референдуму і всі можливості надрукувати ці нещасні бюлетені з одним питанням за одну ніч", - підсумувала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" збирається вступити у новій Раді до парламентської більшості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути