четвер, 09 червня 2016 11:49

"Багато політиків тішаться від того, що горить сміття" - Парасюк

"Багато політиків тішаться від того, що горить сміття" - Парасюк
Фото: rian.com.ua

Конкуренти мера Львова Андрія Садового піаряться на трагедії на сміттєзвалищі.

Про це заявив народний депутат Володимир Парасюк.

"Окрім звинувачень один одного я більше нічого не чую. Це - найбільша проблема нашої держави. Замість того, щоб робити реальні кроки для вирішення проблеми, всі просто язиками "тріпають". А сміття і далі горить. Проблему з вивезенням нового сміття ніхто не вирішує. І ніхто не бачить перспективи, як будемо рухатися в цій проблемі. Багато політиків тішаться від того, що горить сміття. Вони - конкуренти Садового і мають майданчик для заробляння політичних балів", - сказав Парасюк.

Він зазначив, що майбутні опоненти мера Львова намагаються підвищити рейтинг за рахунок подій на сміттєзвалищі.

"У Андрія Івановича були конкуренти, які хотіли стати міським головою. Садовий має певні президентські амбіції. Є лідером парламентської партії. Тут теж стоїть питання конкуренції", - додав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові паніка. Через дим на сміттєзвалищі місцеві вивозять дітей з міста

Нагадаємо, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом спалахнула масштабна пожежа. Після завершення гасіння стався зсув сміття, під нього потрапили троє рятувальників і працівник комунальної служби. 31 травня рятувальників знайшли мертвими. Пошуки четвертої людини тривають.

7 червня мер Львова Андрій Садовий звернувся до президента Петра Порошенка і прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням оголосити Львів і села Малехів і Грибовичі зоною надзвичайної екологічної ситуації. Президент пообіцяв повне сприяння Львову з боку центральних органів влади у вирішенні проблеми з вивезенням сміття.

Зараз ви читаєте новину «"Багато політиків тішаться від того, що горить сміття" - Парасюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути