четвер, 17 квітня 2014 08:27

Аваков: в Маріуполі вбито 3 бойовиків, 13 поранених та 63 затриманих

Аваков: в Маріуполі вбито 3 бойовиків, 13 поранених та 63 затриманих
Фото: 0629.com.ua

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє про напад на військову частину Національної гвардії в Маріуполі.

"Серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед нападників бойовиків - 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю. Засоби зв'язку та телефони російських операторів. Йде встановлення осіб затриманих нападників", - написав він на своїй сторінці у Facebook в четвер вранці .

Глава МВС повідомив, що вночі, у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії в Маріуполі підрозділи МВС провели "операцію з локалізації банди нападників, які налічують близько 300 осіб".

За його інформацією, після того, як нападники закидали військову частину запальними фугасами і коктейлями Молотова і відкрили вогонь по постовим, нацгвардійці відкрили попереджувальний вогонь, потім , "після попередження, відповідно до статуту - при повторі атаки - вогонь на ураження".

"По тривозі були підняті всі підрозділи міліції МВС Маріуполя. Спільними зусиллями озброєної міліції та Нацгвардії - після короткого бою, нападники розсіялись, були локалізовані і роззброєні", - написав Аваков.

Він додав, що в операції також брав участь спецназ "Омега", були перекинуті вертольоти.

"На даний момент СБУ разом з міліцією документують факти. Операція триває. Спецпідрозділ МВС продовжує переслідування однієї зі збройних груп. На вулицях працюють патрулі міліції", - додав Аваков.

Зараз ви читаєте новину «Аваков: в Маріуполі вбито 3 бойовиків, 13 поранених та 63 затриманих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути