вівторок, 15 грудня 2015 10:27

Аваков судитиметься із Саакашвілі

Аваков судитиметься із Саакашвілі
Фото: УНІАН

Глава МВС Арсен Аваков має намір подати до суду на губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі.

Про це він повідомив на свїой сторінці у Фейсбук.

"Саакашвілі, в нестриманні продовжив брехати і нести казна що. Кого він називає незаконними збройними формуваннями? Добробати в структурі МВС? Так вони врятували країну ... і не язиком. Справою ... ну так не шукаю правди у брехуна. Суд розбереться. Суд з аргументами і фактами - завжди краще, що може вивести брехуна на білий світ", - написав Аваков.

Він знову зажадав оприлюднити відео скандалу, який стався на засіданні Ради реформ.

"Як і припускав - з відповіді Цеголка бачу - не зважиться АП (Адміністрація президента, - ред.) викласти відео, не вигідне для іміджу їх ланцюгової собаки і те, що розставляє все по місцях без вигадок і брехні. Залишаючи на совісті придворних, і звертаюся до президента - як і вчора -публікуйте відео - мені нема чого приховувати й соромиться. Фільтр на правду - ганебний", - зазначив глава МВС, реагуючи на натяк прес-секретаря президента Порошенка Святослава Цеголко про те, що відео не буде оприлюднюватися.

Нагадаємо, що на засіданні Ради реформ Саакашвілі звинуватив Яценюка в участі в "масовому грабежі державних підприємств", згадавши Одеський припортовий завод. Після цього між сторонами почався конфлікт.

Зараз ви читаєте новину «Аваков судитиметься із Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути