понеділок, 25 липня 2016 21:33

Арсеній Яценюк після зустрічі з Гюнтером Оттінгером: Політична єдність в Україні не лише потрібна, вона – життєво важлива

Арсеній Яценюк після зустрічі з Гюнтером Оттінгером: Політична єдність в Україні не лише потрібна, вона – життєво важлива

"Щоб активно розвивати співпрацю з ЄС, нам треба забезпечити єдність політичних сил в парламенті, стабільну роботу коаліції і чітке дотримання нашого курсу. Попри популізм і провокації", - наголосив лідер політичної партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у своєму дописі на Facebook у понеділок, 25 липня, по завершенні зустрічі з комісаром Європейського Союзу з питань цифрової економіки і суспільства Гюнтером Оттінгером.

За словами лідера "Народного фронту", у ході зустрічі він "підкреслив особливу важливість підтримки дій Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана і нинішнього уряду": "Політична єдність в Україні – не лише потрібна, вона – життєво важлива".

Арсеній Яценюк процитував слова Єврокомісара: "Ми дуже цінуємо всі зусилля для продовження курсу реформ в Україні. Європейський Союз мусить зосередити свою увагу на підтримці України і забезпечити, що така підтримка залишається пріоритетом. Це – наш обов'язок. Ми повинні допомогти і захистити Україну".

"Я вдячний Гюнтеру за його глибоке розуміння важливості співпраці з Україною і за справжню партнерську солідарність з нашою країною", - додав лідер "Народного фронту".

Він нагадав про давню співпрацю із комісаром ЄС: "Саме Гюнтер Оттінгер, ще як Віце-президент Європейської комісії і комісар ЄС з питань енергетики у 2014 році, зробив великий внесок у наші спільні дії для гарантування енергетичної безпеки і незалежності України. Вірю, що сьогоднішній візит до Києва принесе практичні результати", підкреслив Арсеній Яценюк, зазначивши, що йдеться, зокрема, про перспективу інтеграції України в єдиний цифровий ринок ЄС, зниження роумінг-тарифів для наших громадян у країнах ЄС, експорт українських цифрових послуг і товарів".

Зараз ви читаєте новину «Арсеній Яценюк після зустрічі з Гюнтером Оттінгером: Політична єдність в Україні не лише потрібна, вона – життєво важлива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути