неділя, 01 лютого 2015 23:43

Ярош заявив про створення так званого "паралельного генштабу"

Ярош заявив про створення так званого "паралельного генштабу"

Днями лідер "Правого сектору" і народний депутат Дмитро Ярош, який нині після поранення в зоні АТО лікується в лікарні в Дніпропетровську, .

В прямому ефірі програми ТСН.Тиждень Ярош пояснив, що саме він мав на увазі.

"Ми не говорили про паралельний генштаб. Ми говорили про певний оперативний штаб для координації дій у першу чергу добровольчих підрозділів. Таких батальйонів на фронті близько 40. І відповідно обмін розвідувальною інформацією, координація дій між такими добровольчими підрозділами є на часі. Тим більше на хвилі такої певної дискредитації добровольчому руху. Для нас це дуже-дуже важливо", - сказав нардеп.

Ярош розповів, що альтернативний штаб співпрацюватиме із Генеральним штабом Збройних сил України.

"Приїхали до мене в лікарню командири батальйонів, ми мали певну розмову. Вирішили зробити такий орган, який би допомагав нам вести бойові дії. І відповідно був би певною допомогою і тому ж самому Генеральному штабу. Бо повторював, повторюю і буду повторювати, що на війні отаманщину допускати ні в якому разі не можна", - наголосив лідер "Правого сектору", але уточнив, що розмови із Генштабом щодо створення альтернативної структури ще не мав.

Зараз ви читаєте новину «Ярош заявив про створення так званого "паралельного генштабу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути