Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2014 17:43

Ярема не розуміє, чому Апеляційні суди випускають підозрюваних

Ярема не розуміє, чому Апеляційні суди випускають підозрюваних
Фото: doba.te.ua

У Генеральній прокуратурі незадоволені постійними рішеннями апеляційного суду щодо зменшення суми застави для злочинців, в наслідок чого вони виходять на волю. Про це на прес-конференції заявив генпрокурор Віталій Ярема.

Найбільше у нього викликає занепокоєння Апеляційний суд Києві.

-За останній час відповідні рішення були винесені щодо голови наглядової ради "Брокбізнесбанку" Сергія Курченка Дениса Бугая, "громадянина Ткаченка на прізвисько "Слон", який вчинив розбій щодо журналіста в центрі Києва і підозрюється у вчиненні інших злочинів насильницького характер, - заявив Ярема.

Він попросив журналістів контролювати гучні процеси затримань екс-посадовців.

 "Сьогодні на стадії досудового слідства суд втрутився і зняв арешт з великої кількості підприємств, скасував проведення обшуків і таким чином не дав провести слідство по багатомільйонних зловживаннях. Так наприклад, до апеляційного суду надійшов запит щодо витребування матеріалів справи по екс-заступнику голови Нацбанку Борису Приходьку(його звинувачують у викраденні 2 мільярдів гривень - Gazeta.ua), який зараз перебуває під вартою. І ми, чесно кажучи, хвилюємось, що ця людина може вийти на волю завдяки зменшенню суми застави, - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Ярема не розуміє, чому Апеляційні суди випускають підозрюваних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути