Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2014 21:51

Янукович зробить спробу перетнути кордон у Великодню ніч – екстрасенс

Янукович зробить спробу перетнути кордон у Великодню ніч – екстрасенс
Фото: 112.ua

Далека дорога лежить перед екс-президентом Віктором Януковичем у ніч на 20 квітня. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла київська екстрасенс Валентина Гавура.

"У Великодню ніч Янукович зробить спробу перетнути українсько-російський кордон, - говорить ясновидиця. – Буде пересуватися на автомобілі і літаком. На материковій Україні його не бачу. Більш за все прибуде у Крим, але не надовго. Звернеться до людей і буде вести переговори з людьми у військовій формі. Але бажаного для себе результату не досягне. Знову буде змушений швидко змінювати місце перебування".

За словами екстрасенса, 20 квітня за гратами може опинитися хтось із близького оточення Януковича.

"Екс-президента це налякає і він повернеться в Ростов. У травні перенесе ще одну операцію. Вона дасть ускладнення на хребет. Може на кілька місяців відійти від справ", - говорить Гавура.

На вихідних 19-20 квітня екс-президент дійсно буде робити спробу перетнути кордон України, але вона виявиться марною. У цьому переконаний астролог Віктор Давидов із Києва.

"Між місячним затемненням, яке було 15 квітня, і сонячним, яке чекаємо 29 квітня, матимемо напружені два тижні, - говорить астролог. - Це час абсурдних рішень. Хто б які плани не будував, втілити їх у життя навряд чи вдасться. Янукович, який за гороскопом Рак, проживе цей період нелегко. Він повністю залежатиме від обставин. Фобії візьмуть верх над політиком-параноїком. Територію Росії він не покидатиме, поки його звідти силою не вивезуть. Його появою в Україні хочуть або розпалити новий конфлікт, або відволікти увагу українців від чогось важливішого".

Астролог переконаний, що Янукович постійно пересувається.

"Його не варто шукати в одному місці. Поки що бачу лише його рух по території Росії. В Україну не повернеться у найближчі два роки. У кінці квітня переживе важке харчове отруєння. Янукович за східним гороскопом народився у рік Тигра 1950 року і до влади прийшов у рік Тигра 2010-го. У теперішній рік Коня зірки йому обіцяли непрості часи, але не настільки. Бачу серйозні втручання у його карму. Янукович нашкодив собі, вдаючись до послуг магів і екстрасенсів".

Нагадаємо, що раніше стало відомо, ніби екс-президент України Віктор Янукович 20 квітня планує повернутися в Донецьк

Зараз ви читаєте новину «Янукович зробить спробу перетнути кордон у Великодню ніч – екстрасенс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути