субота, 19 квітня 2014 11:41

Янукович на ці вихідні може прилетіти в Бердянськ. СБУ на поготові - ЗМІ

Янукович на ці вихідні може прилетіти в Бердянськ. СБУ на поготові - ЗМІ
Віктор Янукович. Фото: osp-ua.info

Екс-президент Віктор Янукович може спробувати потрапити в Україну через Бердянськ.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє ТСН.ua.

"Наразі у Бердянську посилено заходи безпеки, тут працюють групи СБУ та військової розвідки, всі під'їзди та підходи до міста перекриті блокпостами. У Бердянську на під'їзді до міста – групи самооборони, патрулі ДАІ та внутрішніх військ. Усі автівки проходять ретельний огляд. В центрі міста чергують активісти Майдану. Під охороною – будівлі мерії, міліції та військкомату", - пише видання.

За його даними, ввечері п'ятниці бригаді ППО нібито дали команду зняти спостереження з повітряного простору. Водночас прикордонники про це не знали. У самообороні припускають, що у такий спосіб місцевий аеропорт готували для приземлення Януковича. Одразу після повідомлення самооборонівці заблокували єдину смугу аеропорту бетонними конструкціями. Літаки тепер сісти тут не зможуть.

"За непідтвердженою інформацією, уночі до Бердянська прибули керівники СБУ. Одного з командирів частини ППО начебто затримали. Спецслужби інформацію не коментують", - додає ТСН.

У місцевому управлінні міліції готові до ескалації подій - тут посилено охорону, укріплено периметр будівлі, працівникам дали нові інструкції щодо дій у випадку ймовірного штурму відділку.

Зараз ви читаєте новину «Янукович на ці вихідні може прилетіти в Бердянськ. СБУ на поготові - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути