Ексклюзиви
неділя, 13 квітня 2014 16:52

Антитерористичну операцію не узгодили з Ахметовим - політолог

Антитерористичну операцію не узгодили з Ахметовим - політолог
Фото: ru.tsn.ua

Антитерористична операція, яку почали проводити на сході України, має свої плюси і мінуси.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Сергій Таран.

"Операція ще тільки почалася. Плюс її в тому, що ми бачимо рішучі дії з боку правоохоронців. Мінус в тому, що вона ще не закінчилась. Тому треба чекати результатів", - сказав він.

На його думку позиція РФ на міжнародному полі буде залежати від того, на скільки сильної дестабілізації досягнуть сепаратисти на сході України.

"Дії Росії будуть залежати від того наскільки успішною виявиться дестабілізація на сході. Тому від рішучих швидких і професійних дій силовиків буде залежати подальші дії Росії. Правоохоронці мають діяти точково, щоб ніхто не постраждав з громадян. Можливо тому ми не бачимо миттєвого результату", - сказав політолог.

На запитання, чи узгоджувалась на його думку ця операція з місцевими олігархами, Таран відповів: "Ні, я думаю, якби щось було погоджено з Ахметовим то і самих сепаратистських виступів не було. Ахметов це людина, яка впливає на силові призначення в своєму регіоні".

"Ахметов відкрито не підтримує сепаратистів, але знаючи його вплив на регіон, навряд чи можна припустити, що сепараратисти діють без його відома", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні в.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що у Слов'янську розпочалася антитерористична операція.

Пізніше стало відомо, що під час операції з'явилися жертви.

Зараз ви читаєте новину «Антитерористичну операцію не узгодили з Ахметовим - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути