Ексклюзиви
неділя, 01 травня 2016 18:45

Як українські захисники святкують Великдень
14

У світле свято Христового Воскресіння у базових таборах та на передових позиціях сил Антитерористичної операції проводяться християнські обряди та служби з нагоди Великодня.

Про це повідомаляє прес-центр Штабу АТО.

"На Луганщині військові капелани спланували свою роботу так, аби привітати максимум військовослужбовців Збройних Сил України й задовільнити духовні потреби наших захисників", - говориться у повідомленні.

Також зазначається, що напередодні свята хлібопекарські комбінати та небайдужі мешканці регіону, волонтери доставили до підрозділів тисячі пасок та писанок, які прикрасили святковий стіл українських воїнів.

Українські захисники, які несуть бойову службу на Донецькому напрямку й на Приазов'ї, також мали можливість відвідати Великодні богослужіння, посвятити паски.

"Ще з суботнього вечора у польових капличках, церквах та просто у військових наметах військові капелани розпочали святкові богослужіння та освячення пасок і писанок. В день свята зі словами Божого благословення та радісною звісткою Христового Воскресіння вони відвідують найвіддаленіші позиції", - уточнює прес-центр штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці АТО привітали Україну зі святом Божого Воскресіння

У повідомленні наголошується, що завдяки волонтерам та багатьом небайдужим місцевим мешканцям, які передали воїнам чимало Великодніх пасок, солодощів та інших домашніх наїдків, дитячих малюнків та листів, українські воїни вкотре переконуються у тому, що про них дбають, їх цінують, ними пишаються за їхню самовіддану службу та вірність українському народові.

Зараз ви читаєте новину «Як українські захисники святкують Великдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути