понеділок, 26 січня 2015 03:00

Адвокат Савченко написав лист до Путіна

Адвокат Савченко написав лист до Путіна

Адвокат української льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін написав відкритий лист до президента Росії Володимиру Путіну. Текст листа він виклав у Faceboоk.

"Звернутися до Вас мене змусила винятковість ситуації в якій опинилася моя підзахисна, український офіцер і пілот Надія Вікторівна Савченко. Її звинувачують у причетності до загибелі російських журналістів Волошина і Корнелюка на Сході України влітку минулого року", - пише адвокат. Фейгін вважає, що "розібратися в зазначеній справі здатний навіть недорозвинений студент".

Адвокат нагадав, що захистом представлені докази невинності Савченко, яка у момент загибелі російських журналістів, вже як годину перебувала в полоні у батальйону "Зоря". З цього доречний висновок про непричетність Савченко до загибелі журналістів. "Переслідування Савченко сприймається ними, як покарання непокірної України в її особі, а вимога звільнити невинну Савченко російським слідством і судом розцінюється, як неприпустима поступка "карателям", - вважає Фейгін.

У листі адвокат нагадав, що термін відмови Савченко від їжі наблизився до 45 днів.

"Справа публічна, я б навіть сказав вкрай публічна, і тому таємного способу "вирішити" вже немає. Вам, як юристу, добре відомо одне банальне правило (у мене його на юридичному вдовбали) - "коли не знаєш як вчинити, роби по закону".Чого вже там, Ви самі знаєте, що робити..", - резюмує Фейгін у зверненні до Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Савченко написав лист до Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути