понеділок, 31 серпня 2015 01:56

Яценюк пропонує РФ стягнути 3 млрд доларів з Януковича

Яценюк пропонує РФ стягнути 3 млрд доларів з Януковича
business.ua

Глава українського уряду Арсеній Яценюк запропонував Росії прийняти умови щодо реструктуризації українського держборгу, аналогічні тим, що були досягнуті з комітетом кредиторів, оскільки вона кращих від української влади не отримає. Про це він заявив в ході щотижневих "10 хвилин з прем'єр-міністром" в ефірі одного з телеканалів.

"Віктор Януковчич в обмін на непідписання угоди з ЄС отримав політичний хабар від Росії в розмірі 3 млрд дол. Саме тих 3 млрд дол., яких Росія зараз вимагає погасити", - заявив він.

Прем'єр звернувся до російської влади: "Прийміть ті умови, які ми запропонували іноземним кредиторам, або інших умов ви ніколи не отримаєте".

Якщо російську сторону не влаштовує дана пропозиція, зазначив прем'єр-міністр України, то вона може стягнути запитувану нею суму у того, кому вона їх видала.

"Якщо ж ви хочете отримати всю суму коштів, то вам є до кого звернутися - Янукович і вся банда отримала притулок у РФ. Вони брали - заберіть у них", - сказав Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пропонує РФ стягнути 3 млрд доларів з Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути