Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2015 11:57

Яценюк проанонсував план "Б" після російського вето на трибунал

Яценюк проанонсував план "Б" після російського вето на трибунал

Україна разом із міжнародними партнерами після вето Росії на трибунал щодо розслідування аварії пасажирського літака рейсу MH-17 у 2014 році на Донбасі розпочала реалізацію плану "Б".

Про це у Фейсбуці написав прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

"Вето Росії - переконливий доказ вини російських терористів і прямого зв'язку Кремля з убивством невинних людей. Організатори і вбивці неминуче будуть покарані. Світ продовжить встановлення справедливості. Винні не уникнуть покарання. Не можна дозволити Росії знищити систему міжнародних відносин і підірвати авторитет Ради Безпеки ООН. З нашими міжнародними партнерами починаємо реалізацію плану "Б", - зазначив він.

 

Вето Росії – переконливий доказ вини російських терористів і прямого зв'язку Кремля з вбивством невинних людей. Організ...

Posted by Арсеній Яценюк on 30 липня 2015 р.

Нагадаємо, Австралія, Бельгія, Малайзія, Нідерланди та Україна звернулися до Ради безпеки ООН з проханням створити міжнародний кримінальний трибунал для притягнення до відповідальності винних у катастрофі пасажирського літака рейсу МН-17 у небі над Донбасом рік тому. Однак під час голосування Росія виступила проти і таким чином наклала вето на це рішення.

"Боїнг-777" авіакомпанії "Малайзійські авіалінії" рейсу MH-17 із Амстердама до Куала-Лумпура 17 липня 2014 року був збитий у небі над територією Донбасу, захопленою підтримуваними Росією сепаратистами. Загинули всі 298 осіб, що були на борту. Україна і Захід підозрюють, що літак збили бойовики чи російські військові на Донбасі. Росія це заперечує і звинувачує Київ у катастрофі.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк проанонсував план "Б" після російського вето на трибунал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути