субота, 06 лютого 2016 09:53

Абромавичус звернеться у Антикорупційне бюро

Абромавичус звернеться у Антикорупційне бюро
Фото: zn.ua

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус готує документи про зловживання у державних компаніях Він планує подати їх у новостворене Антикорупційне бюро. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна".

Міністр зазначив, що після написання заяви на звільнення справами міністерства практично не займається, оскільки збирає докази про зловживання в держкомпаніях і щодо тиску, який на нього чинився

"Я займаюся тим, що збираю пакет документів, щоб в понеділок піти в НАБУ і передати його. У мене, в інших достатньо фактажу. Принесемо документи і держпідприємствам", — запевнив Абромавичус.

За його словами, правоохоронним органам і судовій системі українське суспільство не довіряє, натомість неабиякі надії урядовець покладає на новостворене Національне антикорупційне бюро.

Він переконаний, що заяви і документи, які він готує стануть своєрідним тестом для цього органу.

Нагадаємо, 3 лютого міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус написав заяву на відставку, назвавши серед людей, які чинять тиск на нього прізвище заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка. Він вважається близьким бізнес-партнером Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Абромавичус звернеться у Антикорупційне бюро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути