Ексклюзиви
середа, 12 лютого 2014 20:35

Я виїхав за кордон не за гроші Автомайдану, а за свої - Коба

Я виїхав за кордон не за гроші Автомайдану, а за свої - Коба
Фото: zn.ua

Один з лідерів Автомайдану Сергій Коба каже, що виїхав у Європу за свій особистий рахунок. Про це він заявив в інтерв'ю "Главкому".

"Ви ж бачили моє авто, я ж не виглядаю бідною людиною, чи не так? У мене є свій маленький бізнес, на якому я вже встиг заробити певний капітал, за який я можу прожити не один рік. У мене є Інтернет-магазин, торгую електронікою вже 10 років. Я людина дуже економна, не витрачаю на якісь дорогі ресторани, дорогі бутіки, шмотки і т.д. З проживанням та харчуванням за кордоном проблем немає, живу у друзів", 0 - розповів Коба.

Він зазначив, що на даний момент у нього при собі є певна сума, якою йому повинно вистачити на рік. "Крім того, друзі допомагають. Все, що у мене забирає час і гроші - це тільки моє авто. Потрібно тільки заправляти машину, а це не так вже і дорого для мене. Я можу потягнути ці витрати і на один рік, якщо буду кожен день їздити. Все інше в мене є", - додав активіст.

При цьому він також уточнив, що Автомайдан існує не тільки за рахунок участників руху, йому також допомагають люди. "Приходять люди і передають нам 50, 100 євро. Дякують за те, що ми робимо, дають на бензин. Гроші для існування у нас є", - сказав Коба.

Як відомо, владі вдалося прибрати лідерів Автомайдану. Дмитра Булатова викрали і побили. Він був змушений виїхати на лікування за кордон. Сергія Хаджинова відправили під домашній арешт. Олексія Гриценка та Сергія Кобу оголосили в розшук. Перший переховується в Україні, другий - у Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Я виїхав за кордон не за гроші Автомайдану, а за свої - Коба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути