Ексклюзиви
неділя, 24 листопада 2013 00:58

50 тисяч, і не менше: Луценко закликав українців заполонити сьогодні центр Києва

50 тисяч, і не менше: Луценко закликав українців заполонити сьогодні центр Києва
Юрій Луценко. Фото: obozrevatel.com

Лідер громадського руху "Третя українська республіка", колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав українців взяти владу на центральних вулицях Києва у свої руки.

Зокрема, виступаючи перед учасниками мітингу за євроінтеграцію України на столичному Майдані Незалежності, Луценко заявив, що сьогодні розпочинається дуже важливий день.

"Сьогодні відбудеться вибір між Європою та Азією", - наголосив політик.

За його словами, якщо сьогодні біля пам'ятника Шевченку на акцію за євроасоціацію зберуться "50 тисяч вільних громадян вільної країни, у нас буде щось інше".

"Це вже буде не мітинг. У нас буде подія, яка зможе повернути хід української історії. Якщо нас буде понад 50 тисяч, ми лишаємось тут. Ми залишаємось тут до 29 листопада, коли вирішиться доля євроінтеграції", - зазначив громадський діяч.

"Якщо нас завтра буде 100 тисяч, ми зможемо взяти владу на вулиці", - додав він.

Разом з тим, Луценко попередив, що якщо сьогодні, у неділю, відбудеться малочисельний опозиційний мітинг, це означатиме, що українці не можуть врятувати власну країну.

"Це означатиме, що українська демократія програла", - наголосив політик.

Нагадаємо, 24 листопада, у неділю, опозиція планує вивести на центральні вулиці Києва сотні тисяч учасників. Збір мітингувальників намічений у парку Тараса Шевченка. Хода має розпочатися об 11.30 і пройти за маршрутом: вулиця Володимирська — вулиця Тараса Шевченка — Бесарабська площа — вулиця Хрещатик — Європейська площа, де буде проведено мітинг.

Зараз ви читаєте новину «50 тисяч, і не менше: Луценко закликав українців заполонити сьогодні центр Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

130

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути