понеділок, 18 березня 2013 03:06

26 операцій переніс я, та жоден журналіст про це не знав - Ющенко

26 операцій переніс я, та жоден журналіст про це не знав - Ющенко
Фото: job-sbu.org

Третій Президент України Віктор Ющенко точно знає, хто його отруїв 2004-го року, але відмовився називати конкретні імена. Крім того, політик запевнив, що вже пробачив своїх отруйників.

Про це Ющенко заявив в інтерв'ю газеті "Бульвар Гордона". Зокрема, екс-глава держави відповів "Так" на питання чи знає він, хто його отруїв, і сказав:

"Я точно знаю: воно (отруєння - ред.) було - це по-перше. А, по-друге, важливо не стільки моє знання, скільки те, що буде сформульовано в правовому контексті як рішення відповідного суду - в дискусії, яка триває до цих пір, це головне".

Також Ющенко сказав, що його отруйник знає, що екс-президент в курсі даної ситуації.

"Але одноходівки тут немає, тому процес слідства і суду дуже важливий - винести до народу не слух, не версію, а конкретне судове рішення", - упевнений Ющенко.

У той же час, організувати таке слідство і суд, на його думку, буде "непросто".

"У справі замішані провідні політичні гравці, і або зірки так встануть, що все прискориться, або ... До речі, якщо українську сторону брати, то наша Генпрокуратура чотири рази офіційно заявила: факт отруєння встановлений, крапка. Останнє повідомлення було, здається, у вересні 2009 року ", - сказав політик.

Також він запевнив, що пробачив людей, причетних до його отруєння, хоча це і було непросто. "Спочатку важко було навіть цієї теми торкатися, тому що 26 операцій переніс я, та жоден журналіст, між іншим, про це не знав. Навіть у моєму апараті на Банковій мало хто в курсі був, тому що операції мені робили, як правило, в п'ятницю вночі, а в понеділок я вже був на роботі. На обличчі пов'язки, на тілі...", - додав Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «26 операцій переніс я, та жоден журналіст про це не знав - Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути