Ексклюзиви
субота, 08 лютого 2014 02:00

Експерт порівняв Захарченка із Гітлером та Сталіним

Експерт порівняв Захарченка із Гітлером та Сталіним

Те, що інформацію про наявність на території України спецпідрозділів із Росії неможливо перевірити, не означає, що це неправда. Таку думку в ефірі Громадського ТБ висловив директор інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

"Колись Гітлер заперечував, що існують концтабори, і у Сталіна все було добре: пісні такі були "широка страна моя родная, я другой такой страны не знаю, где так вольно дышит человек". Ну а в цей час вбивали десятки мільйонів. Ну а чим Янукович відрізняється від цих катів? Нічим не відрізняється... чи Захарченко. Він нічим не відрізняється. Якби це була нормальна людина, то він вже давно пішов би у відставку", - пояснив свою позицію фахівець.

Соскін додав, що в Україні на сьогодні побудована держава стаціонарного бандита. Кримінальне криворізько-донбаське угруповання, яке підкупило відповідні люмпенські та пролетарські прошарки у криворізько-донбаському басейні.

"Ми бачили, які там черги вишиковуються за безкоштовним олів'є. Вони, фактично, погодились, що їхніми господарями стає ця кримінальна група. І ця група вирішила перетворитись із кочуючого бандита на стаціонарного бандита і отримати високий горизонт життєвого простору. Забрати собі всю Україну", - додав Соскін.

Крім того, на думку фахівця, Київ - це сьогодні лінія фронту.

"По одну сторону області, які вже скинули практично цю бандократію, але разом з тим, за Києвом бачимо Криворізьку, Кіровоградську та Черкаську області, де це не вдалось зробити. Таким чином не вдалось замкнути коло народної революції навколо Києва", - сказав експерт.

При цьому політолог резюмував, що процес двовладдя, який сьогодні перебуває у певному балансуванні, після закінчення Олімпіади у Сочі якимось чином вирішиться.

Зараз ви читаєте новину «Експерт порівняв Захарченка із Гітлером та Сталіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути