субота, 11 січня 2014 13:54

На відео відсутній момент побиття Юрія Луценка - джерело в МВС

На відео відсутній момент побиття Юрія Луценка - джерело в МВС
Фото: facebook

На відеозаписах, які є в інтернеті, у ЗМІ та у розпорядженні правоохоронних органів, не зафіксовано момент нападу на екс-міністра МВС Юрія Луценка. Про це УНН повідомив співрозмовник в органах внутрішніх справ."Попри величезну кількість відеоматеріалів, на яких зафіксовані події під стінами Києво-Святошинського суду, у цих матеріалах не вдалося виявити хоча б натяк на момент нападу на Юрія Луценка", - повідомив співрозмовник.

Співрозмовник зауважив, що слідчі продовжують вивчати матеріали у рамках проведення розслідування кримінального провадження за фактом хуліганських дій. Він також додав, що якщо у когось є відеоматеріали на яких зафіксовано момент нападу на Луценка, то слід їх надати правоохоронцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вже 5 кримінальних проваджень відкрито щодо дій активістів під Святошинським РВВС

З аналогічним проханням сьогодні звернулася прес-секретар Луценка Лариса Сарган: "Шукаємо випадкові відео саме побиття Юрія Луценка. Раптом хтось має — дайте знати".

Нагадаємо, Юрій Луценко перебуває у реанімації з закритою черепно-мозковою травмою, яку він отримав від побиття "беркутівцями" під час сутичок на проспекті Перемоги в Києві, біля Святошинського РВВС.

Зараз ви читаєте новину «На відео відсутній момент побиття Юрія Луценка - джерело в МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути