Ексклюзиви
вівторок, 10 вересня 2013 09:55

Балога порадив Медведєву не видавати бажане за дійсне, бо "діти будуть сміятися"

Балога порадив Медведєву не видавати бажане за дійсне, бо "діти будуть сміятися"
Віктор Балога. Фото: tsn.ua

Нардеп Віктор Балога заявив, порадив росіянам не шукати причини, чому Україні не можна в ЄС, бо "діти почнуть сміятися".

Про це він написав у Facebook.

"Дорогі наші "брати". Ви можете збирати всі російські академії наук. Вам там намалюють будь-які висновки і зроблять будь-які наукові обґрунтування. Але не потрібно видавати бажане за дійсне", - наголосив він.

Водночас, він додав: "А то від вашої гри із пошуку причин, чому Україні не можна в ЄС, від ваших вмовлянь і погроз скоро діти в дитсадках будуть сміятися".

Нагадаємо, 9 вересня перший віце-прем'єр Росії Ігор Шувалов заявив, що група юристів зробила висновок, що нормативні бази Євросоюзу й Митного союзу несумісні.

В свою чергу, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв додав: "Я хочу, щоб тут жодних ілюзій не було. Ситуація досить проста: під час підписання відповідного документа з державами Євросоюзу про асоційоване членство практично для наших українських партнерів вхід у Митний союз буде закритий".

Зараз ви читаєте новину «Балога порадив Медведєву не видавати бажане за дійсне, бо "діти будуть сміятися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

113

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути