Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2012 21:09

Мітинг опозиції продовжиться до ранку

Мітинг опозиції продовжиться до ранку
Фото: gazeta.ua

Олег Тягнибок після зустрічі з Володимиром Шаповалом заявив, що лідери опозиції будуть просити людей залишитися біля ЦВК, а завтра вирішать чи продовжуватимуть цю акцію.

"Наразі маємо п'ять округів, де є перевибори. З одного боку можемо говорити про те, що там мали б перемогти наші кандидати, бо ми маємо всі протоколи з мокрими печатками. Але з іншої сторони це є краще, ніж оголосили б перемогу провладних кандидатів", - сказав він.

Він зауважив, що один з представників ЦВК готує і має внести проект постанови щодо повторних перевиборів на 11 та 14 округах.

"Крім цих двох округів Тєрьохіної та Ляпіної, що перемога має бути визнана за представниками опозиції, є надія, що по Херсонській області, по Путілову, по представнику "УДАРу" так само оскільки справа знаходиться у судах. Мало бути ухвалене позитивне судове рішення", - додав Тягнибок.

Він зазначив, що наразі не можна говорити про те, як будуть розвиватися вуличні акції.

"Але ми зараз людей будемо просити, щоб вони залишилися принаймні до завтра. Подивимося, як завтра буде розвиватися ситуація і будемо ухвалювати рішення щодо цього майдану біля ЦВК. А до завтра ми своїх представників біля ЦВК залишаємо", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Мітинг опозиції продовжиться до ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути