Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2012 14:34

Домовлятися з Кличком будемо після оголошення результатів виборів - Тягнибок

Домовлятися з Кличком будемо після оголошення результатів виборів - Тягнибок
Олег Тягнибок каже, що вони подивляться один одному в очі і тоді вирішать,як домовлятися. Фото: Reuters

Вирішувати питання щодо співпраці у новій Верховній Раді з партією УДАР будуть уже після оголошення остаточних результатів виборів.

Про це на брифінгу сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіонали" йтимуть на поступки опозиції в новому парламенті" - психолог

Відповідаючи на запитання, чи буде Об'єднана опозиція і ВО "Свобода" співпрацювати з партією Кличка у новому парламенті, Тягнибок наголосив: "З Кличком Яценюк має контакти. Нібито, вчора Кличко озвучив якісь пропозиції щодо спільних голосувань у парламенті. Ми переглянули ці пропозиції і зрозуміли, що це той самий договір, який ми підписали перед виборами".

Лідер "Свободи" підкреслив, що питання про співпрацю треба буде обговорювати трохи пізніше.

"Я переконаний, що всі ці речі - це питання завтрішнього дня. Ми побачимо, як буде діяти Кличко. Звісно, рано чи пізно закінчиться цей процес підрахунком і захистом голосів. І, звісно, що ми сядемо, подивимося один одному у очі і все проаналізуємо. От тоді вже можна давати відповідний коментар. Зараз я можу тільки припускати щодо цього", - наголосив він.

Тягнибок додав, що на цю тему партії можуть заговорити через кілька днів. І, за його словами, краще це робити усім разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" вимагає від ЦВК та ГПУ негайної реакції на порушення

"Ми протягом останніх півтора років задекларували, що ми це (співпраця з опозиційними силами - gazeta.ua) не те, що будемо робити, що ми це робимо,- підкреслив він. - Щодо підписання якихось документів, то я різне можу підписати, тільки би це приносило користь нашій спільній українській справі, боротьбі проти режиму Януковича".

Тягнибок також додав, що особисто з Кличком останній раз він бачився біля Українського дому під час акції на захист української мови.

Зараз ви читаєте новину «Домовлятися з Кличком будемо після оголошення результатів виборів - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути