четвер, 27 вересня 2012 16:55

"ЧЕСНО" перевірять на чесність

"ЧЕСНО" перевірять на чесність
Фото: jyrnalist.ru

Донори громадської кампанії "ЧЕСНО" вирішили перевірити, наскільки сумлінно вона контролює відкритість і чесність парламентських виборів.

Про це свідчить оголошення про проведення відповідного конкурсу американським Агентством з міжнародного розвитку USAID, повідомляє "Главком".

"Проект "UNITER" шукає незалежну установу для проведення оцінки порядності кампанії "ЧЕСНО", - йдеться в оголошенні. Термін подачі заявок для охочих проконтролювати чесність "ЧЕСНО" закінчився 24 вересня 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провладний кандидат тримає під контролем ситуацію на 95 окрузі — експерт

В оголошенні також зазначено, що проект "Об'єднуємося заради реформ" (UNITER), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), шукає незалежну інституцію для оцінки роботи кампанії "ЧЕСНО" і проведення незалежної сертифікації і публічного оголошення її фінансових джерел, витрат і управління даними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ЧЕСНО" порівнює 60 річну проститутку із молодою дівчиною, яка раз переспала не з тим — Медведєв

Нагадаємо, кампанія "ЧЕСНО" - це непартійна і неурядова ініціатива, заснована громадськими активістами - членами Громадської платформи Новий громадянин, коаліції провідних українських неурядових організацій. Мета кампанії "чесно" - підвищити прозорість і чесність майбутніх парламентських виборів в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"ЧЕСНО" перевірять на чесність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути