Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2012 13:15

Експерт: на цьогорічних виборах усього дві інтриги

Експерт: на цьогорічних виборах усього дві інтриги
Фото: obozrevatel.com

Одна з основних інтриг передвиборчої кампанії залишається в тому, хто займе перше місце по спискам.

Про це на прес-конференції у Києві сказав експерт, професор Олексій Гарань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко: "Уся інтрига виборів переноситься у мажоритарну складову"

Він наголосив, що рейтинги партій ще будуть змінюватися, але те, що перші місця займе Партія регіонів і Об'єднана опозиція - це безсумнівно.

"Попередні опитування показували, що опозиція випереджає владу. Але зараз, ця ситуація трохи змінилася і на перше місце вийшла Партія регіонів. Пояснень цьому є декілька, перш за все спливає той факт, що виборець не завжди може чесно сказати, за кого він голосуватиме. Бо опозиція є опозиція, це вже не та комфортна опозиція, у якій колись перебувала Партія регіонів", - поояснив експерт.

Гарань також зазначив, що деякі останні соціологічні дослідження, які показали, що партія Віталія Кличка "УДАР" виходить на друге місце - є фікцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія влади буде коригувати волевиявлення виборців

"Ці заяви робилися службами, які тільки но з'явилися. Крім того, ці дані почали тиражуватися Партією регіонів. У Кличка третє місце, сумнівів у цьому немає. Але питання залишається у тому, скільки він набере відсотків. У нього є проблема з молоддю, бо саме це важливий електорат Кличка. Але ми знаємо, що саме явка молоді на виборах є найнижчою", - додав Гарань.

Він також додав, що ще однією інтригою залишається те, потрапить чи ні до парламенту партія "Свобода" і партія Королевської "Україна - вперед!". Він переконаний, що якщо "Україна -вперед!" таки попаде до парламенту, це буде вперше за багато років, коли технологічний проект на виборчій кампанії спрацьовує.

 

Зараз ви читаєте новину «Експерт: на цьогорічних виборах усього дві інтриги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути