Ексклюзиви
субота, 04 серпня 2012 13:01

Брати Капранови очолили список Української платформи "Собор"

Брати Капранови очолили список Української платформи "Собор"
На першому місці Віталій Капранов, на другому - Дмитро. Фото: smachno.ua

Письменники брати Капранови очолили список партії Українська платформа "Собор". Про це було оголошено на з'їзді партії, який сьогодні відбувається у Києві.

Зокрема, перша п'ятірка партії виглядає так: перший - Віталій Капранов, другий - Дмитро Капранов, третій - екс-міністр Володимир Огризко, четвертий - політолог Олександр Палій, п'ятий - кобзар Тарас Кампаніченко

Лідер партії Українська "Собор" Павло Жебрівський йде на вибори по мажоритарному округу. Він наголосив, що партія свідомо віддала перші місця у списку для громадських діячів, а політики чи народні депутати, які є у "Соборі", повинні йти по мажоритарці, щоб люди самі висловили їм свою довіру.

За словами Жебрівського, у списку перші 28 місць займають саме громадські діячі та моральні авторитети. Він переконаний, що партія набере 5 % голосів.

"Якщо ми донесемо наші ідеї, наші чесноти до громадян, то якраз оце проєвропейське, продемократичне українське крило в українській політиці буде базуватися на українській платформі "Собор". "Собор" має стати центром тяжіння для правоцентристських, патріотичних сил",- наголосив Жебрівський.

На з'їзді було вирішено зібратися ще раз 14 жовтня, на Покрову. Якщо дослідження покажуть, що партія не набирає 5 %, то вона зійде з передвиборної компанії на користь опозиційних сил.

Всього у з'їзді взяли участь 119 делегатів.

Зараз ви читаєте новину «Брати Капранови очолили список Української платформи "Собор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути