середа, 01 серпня 2012 08:47

"Регіонал": "Вакарчука знають тільки у Львові, а Повалій - всі. Це різні категорії".

"Регіонал": "Вакарчука знають тільки у Львові, а Повалій - всі. Це різні категорії".
Володимир Рибак пояснив, чому до ПР взяли Повалій. Фото: elektorat.te.ua

Заступник голови фракції Партії регіонів Володимир Рибак розповів, що Таїсію Повалій взяли до списку, тому що її знають люди.

Відповідаючи на запитання в ефірі телеканалу ТВі, чому другим номером у списку ПР стала співачка Таїсія Повалій, хоча раніше "регіонали" критикували залучення в партії артистів, депутат розповів:

"На відміну від артистів, які показували явну прихильність до політичних сил, до опозиції, вони з'являлися у всіх виборчих кампаніях. Таїсія Повалій займала чітку позицію. Вона не долучилася нікуди: ні до опозиції, ні до влади. Але свого часу вона вступила у Партію регіонів. І вона є членом Партії регіонів".

Рибак зазначив, що в партії було прийнято рішення оновлювати склад за рахунок жінок і молоді.

"Коли ми проводили дослідження. У нас в першій десятці дві жінки. Ми націлювали партійні орагнізації - жінки та молодь повинні оновити список Партії регіонів. Коли ми обговорили, хто буде в першій п'ятірці з жінок, більшість наших регіональних організацій та керівництво партії одразу зупинилися на кандидатурі Повалій", - пояснив він вибір ПР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повалій вірить, що Партія регіонів виведе Україну на шлях розвитку

Відповідаючи на зауваження, що раніше "регіонали" критикували "помаранчеву" владу за те, що в їхніх списках були Руслана Лижичко та Святослав Вакарчук, Рибак заявив: "Якщо б запитали у України, назвавши ці два прізвища: а чи знали їх люди? Це велике питання".

На репліку журналіста, що Вакарчука то точно знають далеко за межами України, Рибак зазначив: "Знали, це коли недавно їздили до Львова. Там його і знали. А в Криму і на Донбасі - це велике питання ...... Ми бачили, коли було Євробачення, де "Гринджоли" представляли Україну. Там теж ми дізналися про людей, які Україну просто принизили".

"А Таїсію Повалій дійсно знають, і далеко не тільки в Україні. І це взагалі-то різні категорії", - підкреслив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал": "Вакарчука знають тільки у Львові, а Повалій - всі. Це різні категорії".». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути