Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2012 17:19

Опозиція наполягає: Янукович має наважитися на особисту зустріч

Опозиція наполягає: Янукович має наважитися на особисту зустріч

Опозиційні фракції НУ-НС і "БЮТ-"Батьківщина" не збираються брати участь у завтрашній зустрічі Віктора Януковича з заступниками та лідерами парламентських фракцій.

Про це йдеться у спільній заяві голів фракцій НУ-НС та "БЮТ-"Батьківщина" Миколи Мартиненка та Андрія Кожем'якіна, повідомляє УНІАН.

"Ми наполягали і наполягаємо на прямій та публічній розмові виключно з президентом, який зосередив у своїх руках всю владу в країні. Опозиція хоче під телекамерами говорити про знищення демократії, зупинення євроінтеграції, політичні переслідування, погіршення соціально-економічної ситуації", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" не зрозуміли, чому Янукович так їх боїться

За повідомлення прес-служби НУ-НС, в опозиції  є законодавчі пропозиції для того, аби країна "остаточно не скотилась у прірву".

"Якщо президент нарешті набереться сміливості зустрітись з опозицією сам-на-сам, не ховаючись за своїх союзників, тоді така зустріч може відбутися у будь-який момент. Ми не дозволимо перетворювати серйозні речі на фарс у виконанні провладних фракцій", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Януковича поведінку опозиції назвали не етичною та некоректною

Нагадаємо, що сьогодні у прес-службі голови держави з'явилося повідомлення, що президент Віктор Янукович запросив спікера Володимира Литвина та голів усіх парламентських фракцій на зустріч. "Під час розмови обговорюватиметься низка питань, у тому числі ті, що були порушені у зверненні до Глави держави від керівників парламентських фракцій "БЮТ-Батьківщина" Андрія Кожем'якіна та НУНС Миколи Мартиненка від 21 лютого 2012 року", - уточнили в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин: опозиціонери частіше бувають на Банковій, ніж представники більшості

Нагадаємо, опозиція неодноразово вимагала зустрічі з президентом, але тільки у форматі особистої бесіди з Януковичем без представників більшості.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція наполягає: Янукович має наважитися на особисту зустріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути