Ексклюзиви
середа, 08 лютого 2012 09:57

Януковичу звільнить Тимошенко, якщо під колонію вийде 50 тисяч осіб - Гриценко

Януковичу звільнить Тимошенко, якщо під колонію вийде 50 тисяч осіб - Гриценко

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко вважає, що говорити серйозно про звільнення екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка можливе лише тоді, коли суспільство буде тиснути на президента.

Про це політик заявив в інтерв'ю газеті Львівська пошта, повідомляє прес-служба "Громадянської позиції".

Гриценко переконаний, що якби навколо Качанівської колонії хоча б тиждень стояли 50 тисяч осіб, президент був би змушений звільнити Тимошенко.

"Оскільки їх немає, то Янукович може діяти безкарно. Але так довго тривати не буде, тому що вибори у жовтні змінять ситуацію кардинально", - заявив Гриценко.

На його думку, коли опозиція після парламентських виборів отримає стійку більшість в парламенті, яка не буде тушками бігти під знамена Януковича, то "на першому ж голосуванні вся країна і вся Європа побачить, що Чечетов підняв руку вгору, а результат протилежний".

"Це означає, що уряд Януковича буде заблоковано і він не проведе більше жодного корупційного закону", - зазначив Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу звільнить Тимошенко, якщо під колонію вийде 50 тисяч осіб - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути