Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2011 14:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко: стан Тимошенко погіршується - вона взагалі не може пересуватися

Власенко: стан Тимошенко погіршується - вона взагалі не може пересуватися

Стан здоров'я екс-прем'єра України Юлії Тимошенко продовжує погіршуватися, діагноз не встановлено, а прохання захисту діагностувати і лікувати її в медустанові ігноруються.

Про це заявив керівник групи захисту екс-прем'єра Сергій Власенко. "Стан її здоров'я продовжує погіршуватися" - сказав Власенко журналістам у вівторок перед відвідуванням Тимошенко в СІЗО.

За його словами, у понеділок до екс-прем'єра не пустили її дочку, мотивуючи тим, що Тимошенко погано себе почуває, а у вівторок мають відбутися слідчі дії.

"Станом на вчора Тимошенко не пересувалася по слідчому ізолятору ... ніякої медичної допомоги вона не отримала ... ніякої кваліфікованої діагностики не було" - сказав захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко не може ходити

Власенко зазначив, що захист неодноразово подавав клопотання до Апеляційного суду Києва про те, щоб Тимошенко вивезли в будь-яку медустанову і провели кваліфіковану діагностику, оскільки в умовах СІЗО це зробити неможливо через відсутність медапаратури. Однак, як зазначив Власенко, це не зроблено і діагноз не поставлено.

"Нам у цьому відмовляють без будь-яких пояснень, без будь-яких підстав і причин. Все, що відбувається, - це двічі на день їй колють знеболювальні. Звичайно, це не знімає болю і не є лікуванням", - підкреслив захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко влаштують тортури - захисник

При цьому він додав, що якщо необхідно, захист буде подавати повторне клопотання про проведення діагностики та лікування Тимошенко: "На сьогодні хвороба Тимошенко не діагностована, тобто медики не знають, що з нею відбувається".

Власенко сказав, що для того, щоб озвучити діагноз Тимошенко, необхідна її згода, оскільки цього вимагає лікарська етика.

Зараз ви читаєте новину «Власенко: стан Тимошенко погіршується - вона взагалі не може пересуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути