Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2011 22:51

Вітренко приєдналася до Путіна

Вітренко приєдналася до Путіна

Прогресивна соціалістична партія України прийняла рішення про вступ до об'єднання "Загальноросійський народний фронт" прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна.

"До нас звернулася "Інтернаціональна Росія", громадське об'єднання, яке вступає у Народний фронт. "Інтернаціональна Росія" підтягує усіх співвітчизників. Враховуючи, що наша партія бореться проти націоналізму, в будь-якому прояві і фашизму, і саме інтернаціоналізм - об'єднання всіх зусиль проти того, щоб на рівних умовах, партнерських відносинах будувати нове суспільство і виконати волю нашого народу, закріплену двома референдумами... Воля нашого народу - це бути разом з Росією та Білоруссю", - сказала у вівторок лідер ПСПУ Наталія Вітренко.

"Ось тому, коли нам надійшла така пропозиція, на засіданні президії центрального комітету нашої партії, яке ми провели сьогодні, одноголосно ухвалили рішення взяти участь у роботі загальноросійського Народного фронту", - підкреслила вона.

"Зараз йде процес формування об'єднання співвітчизників, і вже у вересні, я думаю, будуть конкретні форми співробітництва", - додала Вітренко.

Як відомо, у травні поточного року прем'єр-міністр Росії Путін запропонував створити "широкий народний фронт" - фронт прихильників своєї політичної програми до виборів у Держдуму. Він заявив, що в новий фронт повинна входити не тільки "Єдина Росія", а й інші політичні партії, профспілки, громадські організації, жіночі та молодіжні організації, спілки ветеранів.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко приєдналася до Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути