Ексклюзиви
середа, 11 травня 2011 12:56

"Регіонали" вже і не раді, що голосували за закон про червоні прапори

"Регіонали" вже і не раді, що голосували за закон про червоні прапори

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не вважає, що закон про червоний прапор спровокував протистояння у Львові.

Про це він сказав на брифінгу у Раді.

"До нас зверталася велика кількість людей, які вимагали ухвалити таке рішення, хоча можливо це слід було визначити не законом, а постановою парламенту і подумати з цього питання", - зазначив "регіонал".

За словами Єфремова, до правоохоронних органів надійшло 22 заяви від людей, які вважають, що 9 травня було порушено їхні права.

"Особисто я просто не розумію тих людей, які у день свята та скорботи, у свято, яке відзначає більшість країн світу, що брали участь у другій світовій інсценують спектакль, що ображає значну кількість людей в нашій країні. Я не розумію тих людей, що піднімають руку на ветеранів і намагаються говорити з ними за допомогою сили. Ми повинні зрозуміти, що є спадкоємцями великої Перемоги, за яку віддали життя мільйони наших співвітчизників. Ми маємо з повагою ставитися до пам'яті цих людей",- підкреслив нардеп.

Відповідаючи на питання, чи буде Партія регіонів голосувати за відставку Могильова, який має нести відповідальність за львівські події, політик підкреслив: "Перед тим, як визначатися з питанням слід розбиратися, що там відбулося. Ми не маємо намір звинувачувати міністра в якихось діях, доки не будемо володіти достатньою інформацією".

Зауважимо, що після змін до Конституції відправляти у відставку міністрів має право лише президент.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вже і не раді, що голосували за закон про червоні прапори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути