Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 18:09

Мертвий депутат Лісін "приходив" на засідання Верховної Ради

Колишній народний депутат від Партії регіонів Микола Лісін, який загинув у автокатастрофі, 20 квітня був зареєстрований у парламенті.

Про це свідчать дані офіційного сайту Верховної Ради.

Як зазначається на веб-ресурсі, це "результати письмової реєстрації народних депутатів України особисто на підставі пред'явлення посвідчення народного депутата України та підтвердження своєї присутності власноручним підписом". Лісін був у списку письмової реєстрації, проте у списку зареєстрованих у залі він значився як відсутній.

Участі у голосуванні померлий не брав.

Сьогодні Верховна Рада припинила повноваження "регіонала" Миколи Лісіна. Він загинув у ніч на неділю, 17 квітня, в автомобільній аварії. Поховали нардепа 19 квітня.

Згідно із законодавством, найближчим часом Центральна виборча комісія проведе засідання, на якому наступний кандидат у депутати за списком Партії регіонів отримає мандат та буде зареєстрований. Після цього згідно до закону про статус народного депутата його буде приведено до присяги.

Зараз ви читаєте новину «Мертвий депутат Лісін "приходив" на засідання Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути