вівторок, 27 вересня 2016 07:05

"Вибрали депутата, який трошки багатий, трошки не любить Україну і має певний вплив"

Автор: ФОТО з сайта www.youtube.com
  Народні депутати з ”Опозиційного блоку” відбирають пакет сухарів у Олексія Гончаренка з фракції ”Блоку Петра Порошенка” 23 вересня у парламенті. Він приніс їх нардепові Миколі Скорику. Напередодні генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що зробить подання на зняття недоторканості зі Скорика
Народні депутати з ”Опозиційного блоку” відбирають пакет сухарів у Олексія Гончаренка з фракції ”Блоку Петра Порошенка” 23 вересня у парламенті. Він приніс їх нардепові Миколі Скорику. Напередодні генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що зробить подання на зняття недоторканості зі Скорика

— Наступного тижня планую внести до Верховної Ради подання про зняття депутатської недоторканності з колишнього губернатора Одещини, нині народного депутата, громадянина Скорика, — заявив генпрокурор 51-річний Юрій Луценко на брифінгу в Одесі 22 вересня.

Миколу Скорика, 43 роки, підозрюють в організації заворушень поблизу Одеської облдержадміністрації 19 лютого позаторік. Тоді люди вийшли на мітинг проти масових убивств на Майдані. На них напали близько 200 "тітушок" — із битками, в шоломах.

— Справа щодо Скорика не може обмежуватися лише епізодом побиття демонстрантів. Слідство вивчатиме його роль в організації сепаратизму. І не тільки на Одещині. Це означатиме продовження справи щодо Олександра Єфремова (колишнього керівника фракції Партії регіонів і голови Луганської облдержадміністрації. — ГПУ), — каже Луценко.

— Це не спецоперація патріотично налаштованих прокурорів, слідчих і суддів. Так в Адміністрації президента хочуть примусити "Опозицій­ний блок" голосувати за бюджет, — говорить політолог 63-річний Віктор Небоженко.

— Із папок, які є на всіх депутатів, виймають документи на потрібного. Кажуть: "Або ви, хлопці, частково голосуєте, або розпочинаємо на вас полювання". Справа легко відкривається, легко закривається. Це ж не проти Льовочкіна, Бойка чи Вілкула — лідерів прокремлівського крила. А вибрали середнього депутата, який трошки багатий, трошки не любить Україну і має певний вплив. Навіть якщо Скорик виїде за кордон, на "Опозиційний блок" тиснутимуть далі.

Микола Скорик входить до фракції "Опозиційного блоку".

Пройшов до парламенту за партійним списком. Мав у ньому №10. Був головою Одеської облради й облдержадміністрації. Очолював місцеву організацію Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Вибрали депутата, який трошки багатий, трошки не любить Україну і має певний вплив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути