вівторок, 25 жовтня 2016 00:50

Пропонують розширити санкції проти Росії

Законопроект із розширення санкцій проти осіб, які загрожують безпеці України зареєстрували в парламенті депутати від "Народного фронту" Микола Княжицький і Сергій Висоцький. Це дозволить ефективніше протистояти агресії Росії, пояснюють у фракції.

— Повернулися з відрядження у США. Мали там ряд зустрічей. Зокрема, з представниками Міністерства фінансів обговорювали запровадження санкцій проти людей, які підтримують тероризм, — говорить 48-річний Микола Княжицький.

Після відставки з посту прем'єр-міністра лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка понизилася державна увага до санкцій проти країни-агресора.

— Новий уряд займається проблемами бюджету, пенсій і зарплат населення. Тему економічної війни й санкцій до Росії незаслужено забули. Парламент має виправити це та взяти ситуацію у свої руки, — каже Сергій Висоцький, 31 рік. — Сподіваюся, депутати проголосують за наш законопроект і введуть санкції проти тих, хто підтримує російську агресію й тероризм. Це буде першим кроком до економічної деокупації ­країни.

Нині до санкційного списку належать 600 осіб і 271 російська компанія.

Зараз ви читаєте новину «Пропонують розширити санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути