Ексклюзиви
пʼятниця, 27 травня 2016 07:20

Порошенко боїться Савченко

— Надії Савченко потрібен час, аби звикнути до людей. 709 днів вона провела в неволі. Тому в аеропорту була сердитою й утомленою. Говорить дуже голосно, часто переходить на крик. Надію дратує показуха, що влаштували політики під час її повернення в Україну, — каже київський психолог 51-річна Валентина Домська.

Вона аналізує поведінку, жести та міміку Надії Савченко під час повернення до столиці.

— В Адміністрації президента Савченко поводиться стриманіше, — каже. — Мабуть, її попросили взяти себе в руки. Коли Надія мовчить — усе, що має в душі, передає міміка. Навіть не дивиться у бік Порошенка, коли той говорить. Їй важко стримуватися, бо ріже вуха пафосна промова президента. Вона закочує очі, зітхає, крутиться, вигинає спину. Хоче, щоб усе якнайшвидше закінчилося. Коли тисне Порошенку руку, зверхньо дивиться на нього. Має що сказати Петрові Олексійовичу. Слова Надії йому точно не сподобаються. Про повернення Надії більшість політиків скоро пошкодують. Бо вона не мовчатиме й підтверджуватиме свої слова ділом.

Порошенко — обережний. Він боїться Савченко. На людях не наважується вести діалог із Надією. Бо не знає, чого від неї чекати, — пояснює Валентина Іванівна. — Хвилюється, що скаже Надія у промові. Аплодує їй обережно. Потім ніяковіє. Враження таке, що Савченко в Адміністрації президента почувається як господар.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко боїться Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути