пʼятниця, 27 травня 2016 05:15

Мер Полтави просив суддю закрити справу за хабар

Мер Полтави 47-річний Олександр Мамай просив суддю Октябрського районного суду міста 48-річну Ларису Гольник закрити справи проти свого колишнього заступника Дмитра Трихни, 34 роки. Суддя зняла всю розмову на приховану камеру. ­Відео виклали працівники прокуратури.

"Я хотів би перевернути сторінку і почати все із чистого листа. Хочу, щоб ви подумали і прийняли виважене рішення. Існує два варіанти — самовідвід судді або закрити клопотання за сплином терміну. Треба любим путьом закрити цю справу. Цей скандал потрібен тільки для сумашедших, для преси. Ці "майдани" пройдуть", — каже на відео Мамай.

У відповідь суддя просить мера прийти на судове засідання у справі. На цьому відео закінчується.

— Суддя сама запросила мене в кабінет поговорити. Хотів порадитися з нею, як краще вирішити деякі юридичні моменти справи. А відео подали частково, — говорить Олександр Мамай.

Дмитра Трихну звинувачують у намаганні дати хабара Ларисі Гольник. За це нібито вона мала закрити справу проти самого мера Полтави. Його звинувачують у незаконному виділенні землі своїй падчерці.

Зараз ви читаєте новину «Мер Полтави просив суддю закрити справу за хабар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути