пʼятниця, 27 листопада 2015 05:35

Генпрокурора просять перевірити свого заступника

Нардеп із БЮТу 37-річний Ігор Луценко просить генерального прокурора Віктора Шокіна перевірити: звідки в заступника генпрокурора 39-річного Віталія Каська дві квартири в столиці. Депутат вважає, що прокурор отримав житло з порушеннями.

2002 року Касько одержав одно­кімнатну квартиру площею 49,5 кв. м. За два роки помешкання приватизувала його мати.

— Вдруге Касько отримав службове житло у 155 квадратів ­2010-го в новобудові на бульварі Дружби Народів. Квартиру знову приватизував, хоча тоді був звільнений із прокуратури, — пише Луценко на своїй сторінці в соцмережі.

Також чиновник володіє подарованою 2009 року земельною ділянкою площею 1,8 тис. кв. м у селі Нові Петрівці під Києвом, стверджує Тетяна Чорновол, 36 років, нардеп від "Народного фронту".

— Покращення житлових умов Каська відбувалося лише в періоди, коли він обіймав офіційну посаду в генпрокуратурі. Він нічим не відрізняється від "діамантових прокурорів" окрім того, що цинічно створив собі імідж антикорупціонера, — сказала Чорновол.

Заступником генпрокурора Віталія Каська призначили в травні 2014 року. Раніше працював у прокуратурі в 2002–2005 роках і з 2007-го по 2010-й.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокурора просять перевірити свого заступника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути