Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2016 07:20

"Депутати не повинні літати чартерними рейсами і дратувати народ"

— Ці люди є аморальними ідіотами. Вони не знають, у якій країні живуть. Їм байдуже, скільки людей убито, — каже письменниця 55-річна Оксана Забужко.

У ЗМІ оприлюднили інформацію — Сергій Льовочкін, колишній голова Адміністрації президента Януковича, і його сестра Юлія (обоє — народні депутати від "Опозиційного блоку". — ГПУ) користуються літаком за $40 млн. Година польоту таким чартером (чартерний рейс — це переліт за замовленням. Рейси не регулярні. Вартість залежить від рівня комфорту літака, тривалості польоту, кількості пасажирів. — ГПУ) — близько 7 тис. євро.

Народні депутати з групи "Відродження" Віталій Хомутиннік і Валерій Писаренко користуються чартером за $25 млн.

Родину народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Тригубенка бачили в літаку за $6 млн. Таким же користувалися Юрій Бойко та Юлій Іоффе з "Опозиційного блоку". Переліт Харків — Київ коштує 8,5 тис. євро.

Чартером користуються і нардепи від БПП Гліб Загорій та Ігор Кононенко.

— Депутати не повинні літати чартерними рейсами і дратувати народ, — говорить колишній політв'язень і нардеп 78-річний Степан Хмара.

— Ці люди — мільйонери, мільярдери. Перед тим, як іти у політику, мали би продати свій бізнес. Без відговорок, що зараз криза і тому мала ціна на нього. Не можна шахраювати, як це робить Порошенко з родиною. Доки не буде відрізано політику від бізнесу, доти моральності в еліті не буде. Й далі літатимуть чартерами і не зважатимуть на народ.

Зараз ви читаєте новину «"Депутати не повинні літати чартерними рейсами і дратувати народ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути