Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2016 07:05

"Ворожка каже, що батько живий, але переховується"

— Рік минув, а я досі не вірю, що ми втратили тата. Він із друзями поїхав рибалити і не повернувся. Чоловік, якого поховали, не мій батько. Я це відчуваю, — розповідає 33-річна Ольга Маланюк із Дніпра.

2 серпня торік зник безвісти її батько 63-річний Олексій Маланюк.

— Батько прожив із мамою 35 років. Усі відпустки проводив на риболовлі. Часто через це сварилися. Бо мама хотіла, аби всі разом поїхали на море чи за кордон. Він нас відправляв, а сам на водосховищі ловив рибу. Раз спіймав сома на 70 кілограмів. Через це на руці мав шрам від лєски. Риба пручалася, коли тягнув. Тато добре плавав.

Олексія Маланюка шукали в Дніпрі більше місяця.

— Тіло, яке знайшли у воді, було сильно розкладене. Хоронили його в закритому гробі. Тата нібито упізнали по годиннику. Але як? Той потопельник був повністю роздягнений, при собі нічого не мав, — говорить донька. — У день похорону я бачила сон, як батько дивиться на жалобну процесію і сміється. Знайомі експерти казали, що труп пролежав у воді кілька місяців, а не кілька тижнів.

Ольга рік добивається ексгумації похованого тіла.

— Помічаю дивні речі, які кояться у квартирі. Навесні в мене хворіла дитина. У помешканні з'явилася крупна сума грошей, які треба були на лікування. Лежали у схованці. На столі в кухні могла стояти чашка, хоч у квартирі нікого не було. Іноді відчуваю присутність тата. Навіть до ворожки ходила. Та каже, що батько живий, але переховується.

— Тато мав бізнес, продавав мисливське спорядження та туристичні товари, — каже донька. — Останні півроку ходив засмучений. Раз проговорився мамі, що на нього тиснуть впливові люди і вимагають хабарів. Сума була дуже велика. Він не збирався її віддавати. Після його смерті магазин довелося закрити, товар розпродали. А приміщення хтось підпалив. Передчуваю, що тато живий. Щодня молюся за його здоров'я.

2 000 доларів просять за коробку з прахом американського письменника Трумена Капоте, автора роману "Сніданок у Тіффані". Прах митця продає аукціонний дім "Джулієнс" у Беверлі-Гіллз. Останки Капоте зберігала його подруга Джоан Карсон. У її будинку ­1984-го письменник помер. Минулого року не стало Джоан Карсон.

Зараз ви читаєте новину «"Ворожка каже, що батько живий, але переховується"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути