Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2016 05:45

Володимир Гуцул виграв набір інструментів

Автор: Фото надане Володимиром Гуцулом
  Володимиру Гуцулу із села Сновидів Бучацького району на Тернопільщині ”Газету по-українськи” порадили передплатити на пошті
Володимиру Гуцулу із села Сновидів Бучацького району на Тернопільщині ”Газету по-українськи” порадили передплатити на пошті

— Це вперше в житті мені так пощастило. Виписав газету на пошті й отримав подарунок. Дуже здивувався, — каже 41-річний Володимир Гуцул із села Сновидів Бучацького району на Тернопільщині.

Він передплатив "Газету по-українськи" на 2016 рік, надіслав копію квитанції та за результатами розіграшу отримав набір інструментів.

— П'ятничну газету читав, але свого прізвища не побачив. Пішла дружина на базар, зустріла моїх друзів. Читають газету докладно, від першої до останньої сторінки. Кажуть: "Бачили, що Володимир інструменти виграв". Розгорнув удома газету, передивився ще раз. Точно, виграв.

Такого набору раніше в мене не було. Обходився окремими інструментами. Тепер маю все — викрутки різного розміру, набір свердел, рулетку, кутник. Моя робота пов'язана з будівництвом, тому такий подарунок дуже доречний.

"Газету по-українськи" Володимиру порадили передплатити на пошті.

— Почитав і видання мені сподобалося, — говорить Володимир. — Живу в селі, тому найбільше люблю рубрику "Сад-город". Поради використовую на практиці. Дружина читає про кулінарію, готує страви за рецептами з "Газети по-українськи".

Володимир Іванович працює на будівництві, їздить на заробітки в різні регіони України. Дружина 36-річна Оксана — домогосподарка. Мають двох доньок — 14-річну Лідію і Ірину, 13 років.

— Обробляємо 30 соток городу. Вирощуємо для себе картоплю, кукурудзу, буряки й гарбузи. Дружина перед хатою влаштувала квітник. Недалеко від села ліс, тому улюблене заняття — збирати гриби. Ходимо ­всією сім'єю. Ростуть боровики, підберезники, лисички, опеньки. Дружина сушить, маринує, смажить. Наша улюб­лена страва — юшка з білих грибів. Добре смакує до вареників із картоплею.

Володимир Іванович із дружиною та дітьми півроку тому перебралися до нового будинку. Доти жили з його батьками.

— Дружині її батьки подарували хату з ракушняку. Передавалася з покоління в покоління, — розповідає Володимир. — Раніше належала прабабусі. Добудував із цегли ще один поверх і вийшов добротний будинок на сім кімнат. Планую найближчим часом звести хлів, купити корову, порося, розводити кролів і курей. Доньки незабаром закінчують школу, тому збираємо гроші, аби навчалися в університеті. Хочемо дати їм хорошу освіту.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Гуцул виграв набір інструментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути