пʼятниця, 01 січня 2016 06:10

Відпочиватимуть у Туреччині та Єгипті

— Якщо 2016 року не відновиться потік російських туристів до Туреччини та Єгипту, то цей варіант відпочинку для українців залишиться найбюджетнішим, — говорить Наталія Письменко, 26 років, із компанії "Сільвер-тур".

— Не втратять популярності автобусні тури Європою. На початку 2016-го поїздка на чотири дні до Австрії та Угорщини коштує близько 60 євро. Також відпочиватимуть у Танзанії, Шри-Ланці, Домінікані, Об'єднаних Арабських Еміратах.

Після окупації Криму, українці почали більше цікавитися мандрівками по країні. 2015-го справжній бум був на фестивальний туризм. Охоче їхали на Сорочинський ярмарок на Полтавщину, фестиваль тюльпанів у Чернівці, побачити цвітіння сакури в Ужгороді. Уже другий рік не втрачає популярності Закарпаття. Їздитимуть до Одеси, Львова. Багаті на екскурсійні тури Кам'янець-Подільський, Ужгород, Мукачеве, Чернівці. Єдина проблема цих міст — погані готелі. У середньому тур вихідного дня по Західній Україні коштує 500–600 гривень для ­однієї людини.

Зараз ви читаєте новину «Відпочиватимуть у Туреччині та Єгипті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути