вівторок, 24 листопада 2015 05:15

Від Олеся Довгого пішла дружина
2

Олесь Довгий та Катерина Ілляшенко жили у шлюбі п’ять років. Винаймали будинок у Кончі-Заспі
Фото: з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
Олесь Довгий

Від народного депутата 35-річного Олеся Довгого пішла дружина 28-річна Катерина Ілляшенко. Причини розлучення не називають.

— Розійшлися чотири місяці тому. У кожного з нас немає нових стосунків. Ми досі рідні та близькі, любимо одне одного, — розповідає Катерина.

Її шлюб з Довгим тривав п'ять років. Винаймали будинок у Кончі-Заспі під Києвом. Рідко проводили час разом. Довгий жартував, дружину бачить частіше по телевізору, ніж удома.

— Олесь і Катерина зберегли гарні стосунки, залишаються друзями. Не мають претензій одне до одного. Рішення прийняли за спільною згодою. Сваритися за майно не будуть. Офіційно ще не розлучені, — кажуть у прес-службі Довгого.

Катерина Ілляшенко є донькою екс-"регіоналки" Ірини Горіної. Працювала у модельному бізнесі. Разом із чоловіком створили благодійний фонд допомоги молодим сім'ям.

Торік на парламентських виборах Олесь Довгий переміг по мажоритарному округу у Кіровоградській області. Раніше був заступником столичного голови Леоніда Черновецького та секретарем міськради.

Зараз ви читаєте новину «Від Олеся Довгого пішла дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути